Aντικαταβολή

Πληρώνετε κατά την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή δεν έχει κόστος.

Ηλεκτρονική Πληρωμή μέσω PayPal

Το PayPal είναι ένας ασφαλής τρόπος αγοράς, αποστολής και λήψης χρημάτων ηλεκτρονικά. Πλέον αποτελεί τον πιο διάσημο τρόπο συναλλαγών παγκοσμίως, είναι διαθέσιμο σε πάνω από 190 χώρες και επιτρέπει πληρωμές σε 21 νομίσματα. (περισσότερα για το Paypal εδώ)

Ηλεκτρονική Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρήση κάρτας Visa, Mastercard, Maestro μέσα από την υπηρεσία «Πειραιώς Paycenter» της Τράπεζας Πειραιώς.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία χρησιμοποιείται για την επεξεργασία συναλλαγών ηλεκτρονικών πληρωμών, δηλαδή για χρεώσεις καρτών που προέρχονται από site επιχειρήσεων που φιλοξενούν ηλεκτρονικά καταστήματα στα οποία οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν χρεώνοντας την κάρτα τους. Στη λύση αυτή, ο χρήστης ανακατευθύνεται από το site της επιχείρησης σε μία ασφαλή σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς όπου θα συμπληρώσει τα στοιχεία της κάρτας του.

Η σελίδα που ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του είναι ασφαλής (χρήση SSL encryption με 128-bit μέγεθος κλειδιού) το οποίο εξασφαλίζει το απόρρητο και την ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας στο «Πειραιώς Paycenter».

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Καταθέτετε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό. Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης ή στα σχόλια της κατάθεσης (σε περίπτωση που κάνατε χρήση web banking) τον αριθμό της παραγγελίας.

Για επιβεβαίωση πληρωμής, μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με mail στο [email protected]

 1. Τράπεζα Πειραιώς:
  • IBAN: GR2301712610006261140595951
  • Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ANESIS ΕΕ
 2. Alpha Bank:
  • IBAN: GR3501403060306002002005706
  • Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ANESIS ΕΕ
 3. Eurobank:
  • IBAN: GR7702602330000190201537390
  • Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ANESIS ΕΕ
 4. Εθνική Τράπεζα:
  • IBAN: GR1601104770000047700643787
  • Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ANESIS ΕΕ

Πληρωμή με Klarna

Η Klarna είναι ο πιο smoooth και ασφαλής τρόπος για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε σήμερα και να πληρώσετε αργότερα. Χωρίς ψιλά γράμματα. Απλά Klarna.

Κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε 3 άτοκες δόσεις. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Στο ταμείο του καταστήματος.

Επιλέξτε την Klarna στο ταμείο και καταχωρίστε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας. Άτοκα και χωρίς έξοδα. Στα πλαίσια της διαδικασίας έγκρισης η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς. Αυτό δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική σας ικανότητα.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί.

Αφού το κατάστημα επιβεβαιώσει πρώτα ότι η παραγγελία σας βρίσκεται καθ’ οδόν, τότε θα χρεώσουμε την κάρτα σας με την πρώτη δόση. Θα σας ειδοποιήσουμε μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής.

Πληρωμή κάθε 30 ημέρες.

Αφού κάνετε την πρώτη σας πληρωμή, θα χρεώνουμε αυτόματα την κάρτα σας κάθε 30 ημέρες για τις επόμενες δόσεις. Θα φροντίσουμε να ενημερωθείτε εγκαίρως. Χωρίς τόκους ή έξοδα.

Μοιράστε το κόστος —σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Αγοράστε οτιδήποτε, οπουδήποτε με την εφαρμογή Klarna. Είναι ασφαλής, είναι fun και χωρίς τόκους.

 • Αγοράστε τις αγαπημένες σας επώνυμες μάρκες.

 • Αποκτήστε πρόσβαση στις τελευταίες προσφορές και παρακολουθήστε τις πτώσεις τιμών.

 • Διαχειριστείτε τις πληρωμές σας, ενημερώστε μας για τις επιστροφές σας και ζητήστε βοήθεια, αν χρειάζεστε.

Αποκτήστε την εφαρμογή Klarna δωρεάν στο κινητό σας:

Γιατί να επιλέξετε την Klarna;

Άτοκα. Χωρίς ψιλά γράμματα.
Η αγορά τώρα, πληρωμή αργότερα είναι μια εναλλακτική της πιστωτικής σας κάρτας και σας προσφέρει την ευελιξία που θέλετε, όποτε τη θέλετε, χωρίς να χάνετε τον έλεγχο. Μοιράζοντας το κόστος της αγοράς σας σε 3 μικρότερες πληρωμές με την Klarna, δεν θα πληρώσετε τόκο.

Ελευθερία στις online αγορές σας.
Η πληρωμή μετά την παράδοση, σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε και είναι ο ευκολότερος τρόπος να κάνετε online αγορές. Ολοκληρώστε την πληρωμή 30 ημέρες μετά την αγορά, χωρίς επιπλέον κόστος. Ενημερώστε μας για τις επιστροφές σας απευθείας μέσω της εφαρμογής μας και πληρώστε μόνο για τα προϊόντα που θα κρατήσετε.

Πλήρης διαφάνεια.
Με άμεση έγκριση πίστωσης, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας απευθείας με πλήρη διαφάνεια. Είναι η απλούστερη διαδικασία εφάπαξ εγγραφής που έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Δείτε μια πλήρη επισκόπηση των πληρωμών σας online ή στην εφαρμογή μας.

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist